Door een volledig assortiment horren en jarenlange ervaring kunnen wij een scherpe prijs- kwaliteit verhouding bieden. Wij leveren altíjd een maatwerk oplossing voor jouw raam of deur, daar kan je op rekenen. Daarnaast ontwikkelen en fabriceren wij onze horren in onze Nederlandse fabriek en ben je daarmee ook gegarandeerd van topkwaliteit én de snelste levering.

Hordeuren 

     Plissé hordeur

In de Plisséfit plisséhordeur vouwt het gaas op. Een voordeel is dat deze minder ruimte inneemt en zeer duurzaam is. Daarnaast is deze deurhor ideaal in het dagelijks gebruik, je schuift de hordeur open en hij blijft staan op de juiste stand. Je schuift deze hor daarna weer terug voor je deur. De plisséhordeur van Unilux is de best verkochte deurhor in Nederland!

         Rolhordeur

Gaas rolt op in een cassette. Prima keuze voor draaiende deuren. Een voordeel is dat deze rol deurhor minder ruimte inneemt, als budget oplossing soms geschikt voor deuren die niet veel gebruikt worden. Laat je altijd goed adviseren door een van de horrenspecialisten als je een hordeur wilt kopen!

  Vaste hordeur of       schuifhordeuren

Het gaas in deze vaste hordeur zit opgespannen in een frame. Dit frame scharniert of schuift voor de deuropening en neemt dus de nodige ruimte in beslag. Een voordeel hiervan is dat deze soort hordeuren beter bestand zijn tegen huisdieren, mits voorzien van speciaal sterk petscreen gaas. Deze hordeur wordt ook altijd helemaal op maat gemaakt dus hij past zeker. Deze hordeur kan tevens uitgebreid worden met een kattenluik. Zo kun je bij het kopen van een hordeur dus ook rekening houden met je huisdier!

Raamhorren

    Plissé raamhor

Unilux biedt in het assortiment onder andere de plisse raamhor aan. Als je deze optie nog niet recent bekeken hebt dan kun je deze zeker in overweging meenemen als raamhor. Deze kan op ieder type dakraam worden geplaatst, of je nu een schuifraam, draairaam, naar buitendraaiende ramen draaikiepramen of een traditioneel raam hebt.

   Vaste hor of een             inklemhor

Je kunt een vaste hor voor het raam monteren, of je kunt kiezen voor een inklemhor. Deze inzethorren klik je makkelijk zonder iets vast te hoeven monteren. Deze producten zijn ideaal voor kleinere ramen. Het gaas zit volledig gespannen op een frame. Deze klik je heel makkelijk in het raam zonder dat er schroeven aan te pas komen. Effectieve insectenwering terwijl je gewoon lekker je raam kan laten openstaan.

Rolhor voor je raam

Raamhor kopen? Dan kun je voor een raamhor op maat ook de raamrolhor overwegen. Het gaas rolt met een raamrolhor op in een cassette. Een rolhor is een passende hor voor diegenen die willen genieten van frisse lucht met een vaste hor die niet te veel ruimte inneemt. Wat de beste hor is, dat is voor iedereen verschillend. Uiteraard zorgen ze allemaal voor hetzelfde einddoel, de ramen open houden zodat er frisse lucht naar binnen kan en die vervelende muggen buiten blijven. Welke hor het beste is voor jouw raam, dat is afhankelijk van persoonlijke voorkeur.

Voor meer informatie nodigen wij je graag uit in onze winkel of kijk op de site van UNILUX