Sunway producten vormen de perfecte combinatie tussen functionalitiet en esthetiek. De Sunway raamdecoratie is zowel functioneel als zonlicht- of warmtewering en zorgt voor uw privacy. Ook is de Sunway raamdecoratie decoratief en sfeerbepalend in het interieur. Sunway biedt onderscheidende producten die ieder hun eigen karakteristieke eigenschappen hebben. Voor iedere woonruimte en raamtype biedt Sunway een passend product, afgestemd op uw wensen.

       Jaloezieën

De Sunway jaloezieën collectie bestaat uit drie type jaloezieën: horizontale, verticale en houten. Horizontale- en verticale jaloezieën zijn te verkrijgen in drie verschillende materialen: textiel, aluminium en kunststof. Deze hoogwaardige materialen hebben ieder hun eigen functionele en decoratieve eigenschappen. De houten collectie biedt houten lamellen in verschillende natuurlijke kleuren en finishes.

 Woodweave blinds

Gemaakt van geweven hout en in verschillende weefstructuren en modellen verkrijgbaar. Woodweave Blinds geven uw woonruimte een unieke, warme uitstraling. Een geheel ander type houten raamdecoratie zijn de Woodweave Blinds, een houten optrekgordijn. Woodweave Blinds (letterlijk: jaloezieën van geweven hout) zijn zeer decoratief en leverbaar in drie weefstructuren en twee modellen.

    Duette Shades 

Twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Door deze structuur is de raamdecoratie onder meer isolerend en geluiddempend. Duette Shades bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Behalve dat Duette® Shades decoratief zijn geeft deze structuur het product een aantal effectieve en functionele eigenschappen.

      Rolgordijnen 

Deze collectie raamdecoratie biedt een grote keuze in stoffen in sfeervolle kleuren, smaakvolle dessins en structuren. Het rolgordijn blijft een klassieker in raambekleding. Rolgordijnen passen perfect in ieder interieur. Onze uitgebreide collectie biedt een ruime keuze in stoffen in sfeervolle kleuren. Er is een passend rolgordijn voor elk raamtype in elke ruimte. 

Voor meer informatie nodigen wij je graag uit in onze winkel of kijk op de site van SUNWAY