Kasten op maat

Wil jij optimaal gebruik maken van je ruimte of hou je gewoon heel erg van strak en opgeruimd? Kasten op maat van Allure biedt de oplossing. Met het 3D-tekenprogramma kunnen wij voor jou bijna elke denkbare kast ontwerpen.

Dat een kast naadloos aansluit op de rest van je interieur is natuurlijk mooi. Maar wat nog mooier is, is dat er buiten al het maatwerk om genoeg keuze is uit dessins, grepen en andere (elektrische) accessoires. Zo kun je de kast echt naar jouw smaak ontwerpen.

Maar wat voor kasten ontwerpen wij dan eigenlijk? Denk aan vakkenkasten, draaideurkasten, schuifdeurkasten, zwevende kasten, inloopkasten & wasmachinekasten. Maar natuurlijk ook gewoon een tv-dressoir, bureau of een simpel bijpassende boekenplank. En heb je nou andere wensen, vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Wil je meer informatie/inspiratie? Neem een kijkje op de site, facebook of instagram van Allure. Voor alle dessins, accessoires en een uitgebreid advies ben je altijd welkom in onze winkel. We zien je graag!

Volg jij ons al?

Goeie

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Insta

Meer van ons zien? Bekijk ook onze verhalen.

Pin1

Doe inspiratie op voor jouw nieuwe inrichting!