Van stijlvolle zonneschermen tot prachtige screens. Onze buitenzonwering beschermt jou en je interieur tegen hinderlijk zonlicht en schadelijke uv-straling. Verder biedt ze verkoeling in je huis en kan je langer genieten van zwoele zomeravonden. Ook onze buitenzonwering wordt op maat gemaakt, zodat jij verzekerd bent van de perfecte oplossing voor je huis.

   Buitenjaloezieën 

Buitenjaloezieën zijn de meest directe vorm van zonwering. Bovendien zijn ze, door toepassing de beste materialen, bestand tegen elk weertype. De gebruikte kunststof onderdelen zijn glasvezel-versterkt en uv-bestendig. Daarnaast zijn onze buitenjaloezieën op maat gemaakt, waardoor je altijd de perfecte oplossing voor je huis hebt.

         Markiezen 

Ambachtelijk handwerk met modern gebruiksgemak voor jouw markies. Klassieke uitstraling met moderne materialen. De markies is leverbaar in hout en aluminium zodat je kunt kiezen voor de uitstraling die je wenst!

   Terraszonwering 

Een op maat gemaakt zonnescherm van Luxaflex® geeft sfeer en biedt je zonwering binnen in je huis en op je terras. Dit type zonnescherm wordt daarom meestal terraszonwering genoemd, maar staat ook bekend onder de namen knikarmscherm en het algemenere zonnescherm. Terraszonwering is uitermate geschikt voor zowel brede als smalle gevels. Het maakt ongehinderde doorloop onder de zonwering buiten mogelijk, door de knikarmen, armen die scharen als je het scherm neerlaat of optrekt.

 Screens zonwering

Met screens, ook wel verticale zonfilters of vlakhangende zonwering genoemd, zorg je ervoor dat jouw woning zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar lekker koel blijft. Je geniet van optimale filtering van zonlicht en warmte, voorkomt hinderlijke schitteringen op je televisie of computer beeldscherm én houdt zicht naar buiten zonder dat inkijk van buiten.

Voor meer informatie nodigen wij je graag uit in onze winkel of kijk op de site van LUXAFLEX outdoor