Fauteuils

Tips bij het zoeken van de juiste fauteuil

In onze winkel is elke fauteuil aan te passen in kleur en materiaal. Daarnaast zijn er veel extra opties mogelijk. Zo is er dus altijd een fauteuil die in jouw interieur past. Jouw perfecte fauteuil vind je als volgt:

Let in eerste instantie alleen op het model en het zitcomfort. Het materiaal, de kleur en de opties komen later aanbod. Vervolgens bepaal je of je een elektrische fauteuil wilt hebben of niet. Let op: sommige elektrische fauteuils zijn ook als vaste fauteuil leverbaar en andersom.

Daarna bepaal je de overige opties, bijvoorbeeld: de armleuningen, accu, verwarming ect. En tot slot kies je het materiaal uit vele stof- en leersoorten met daarbij natuurlijk de juiste kleur. Genoeg keuze dus!

Nog een laatste tip m.b.t. het zitcomfort. Doe net alsof je thuis bent! Trek je jas uit, ga op de fauteuil zitten zoals je thuis ook altijd doet en blijf gerust een tijdje zitten. Want zo weet je zeker of het jouw favoriete fauteuil is.

Deze pagina zal z.s.m aangevuld worden.

Bloom

Chill

De 'Chill' fauteuil is de perfecte stoel om de hele avond in door te brengen. Ook zijn er veel verschillende opties mogelijk, zoals: stiknaden, zitbreedtes, de voet, accu, armleuning, lendekussen of verwarming. Deze fauteuil is te verkrijgen in verschillende materialen en kleuren.

Cliff

De 'Cliff' fauteuil is een moderne/luchtige stoel. Het frame kan uitgevoerd worden in zwart of RVS. Ook is er de mogelijkheid om de achterkant met koeienhuid te bekleden. De fauteuil is te verkrijgen in verschillende materialen en kleuren.

Emily

Iowa

Kim

Kim

Lagoon

Madelief

Malaga

Mocca

Moscow

Paros

Stitched

Volg jij ons al?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Meer van ons zien? Bekijk ook onze verhalen.

Doe inspiratie op voor jouw nieuwe inrichting!