Banken

Tips bij het zoeken van de juiste bank

In onze winkel is elke bank aan te passen in kleur, materiaal en opstelling. Zo is er dus altijd een bank die in jouw interieur past. Jouw perfecte bank vind je als volgt:

Let in eerste instantie alleen op het model en het zitcomfort. De opstelling, materiaal en kleur komen later aanbod. De opstelling bepaal je door verschillende elementen aan elkaar te koppelen. Zo kan een 2-zits bank, ook in de afmeting van een 3-zits of zelfs die van een hoekbank.

Vervolgens kies je het materiaal uit vele stof- en leersoorten. En als laatst bepaal je natuurlijk de kleur van de bank. Dus die blauwe velours bank uit de showroom kan ook gewoon geleverd worden in een groene leren variant. Genoeg keuze dus!

Nog een laatste tip m.b.t. het zitcomfort. Doe net alsof je thuis bent! Trek je jas uit, ga op de bank zitten zoals je thuis ook altijd doet en blijf gerust een tijdje zitten. Want zo weet je zeker of het jouw favoriete bank is.

Alaska

De 'Alaska' bank is een stoere bank met een speels rugkussen. Deze bank is net als alle anderen te verkrijgen in verschillende opstellingen, materialen en kleuren.

Amber

De 'Amber' bank heeft de uitstraling van een loungebank, desondanks heeft hij wel een stevige zit. Het leuke aan deze bank is dat er een optie is om een tafeltje in de bank te laten integreren. Deze bank is net als alle anderen te verkrijgen in verschillende opstellingen, materialen en kleuren.

Andros

De 'Andros' bank oogt modern en knus. Hij heeft zachte rugkussens, maar toch een stevige zit. Deze bank is net als alle anderen te verkrijgen in verschillende opstellingen, materialen en kleuren.

Beach

De 'Beach' bank is de ideale bank als je houdt van lekker loungen en een bank die gaat leven. Compleet relaxen gaat je hierin zeker lukken! Deze bank is net als alle anderen te verkrijgen in verschillende opstellingen, materialen en kleuren.

Berlin

De 'Berlin' bank is een erg stoere bank. Met zijn stalen sledevoet past hij al snel in elk interieur. Daarbij heeft hij een stevige zit met zachte rugkussens. Deze bank is net als alle anderen te verkrijgen in verschillende opstellingen, materialen en kleuren.

Koss

De 'Koss' bank heeft een vintage uitstraling. Dit komt mede door zijn ronde vormen. Dit doet de bank ook wat vriendelijker en gezelliger ogen. Deze bank is net als alle anderen te verkrijgen in verschillende opstellingen, materialen en kleuren.

Lemon

De 'Lemon' bank is de ideale bank als je houdt van een heerlijk avondje loungen. Daarbij oogt deze bank in tegenstelling tot andere loungebanken erg luchtig. Dit komt door zijn subtiele poot en lage rug. Deze bank is net als alle anderen te verkrijgen in verschillende opstellingen, materialen en kleuren.

Lani

De 'Lani' bank is een huiselijke bank. Door zijn grote kussens en ronde vormen oogt hij knus. Deze bank is net als alle anderen te verkrijgen in verschillende opstellingen, materialen en kleuren.

Mushroom

De 'Mushroom' bank geeft een ruimtelijk effect aan uw kamer. Dit komt door zijn lage rug. Hierdoor kun je de ruimte in blijven kijken. Deze bank is net als alle anderen te verkrijgen in verschillende opstellingen, materialen en kleuren.

Rolf

De 'Rolf' bank is een moderne bank met een stevige zit. Ook is er bij deze bank keuze uit de grootte en het aantal van de rugkussens. Zo kunt u de complete bank vullen of toch wat ruimtes overlaten tussen de kussen voor een speelsere look. Deze bank is net als alle anderen te verkrijgen in verschillende opstellingen, materialen en kleuren.

Stan

De 'Stan' bank is een echte eyecatcher in onze winkel. Naast zijn stoere uitstraling, zit hij ook nog eens heerlijk. Hij heeft een korte, maar comfortabele zit. In de winkel staat hij in een opvallende kleur, maar deze bank is net als alle anderen te verkrijgen in veel verschillende opstellingen, materialen en kleuren.

Volg jij ons al?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Meer van ons zien? Bekijk ook onze verhalen.

Doe inspiratie op voor jouw nieuwe inrichting!