Retourneren
Webshop artikelen

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour van jouw huis naar de winkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van

dit recht vul je het bijgeleverde retourformulier in. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Natuurlijk kun je voor je retour ook langskomen in onze winkel!

Is het product beschadigd? Neem binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op via ons mailadres. Gelieve foto’s van de beschadiging bijvoegen of kom langs in onze winkel. We zien je graag!